Velkommen til Mosegårdsparken

Mosegårdsparken er en afdeling under Gentofte Ejendomsselskab beliggende i den nordvestlige del af Gentofte Kommune afgrænset af Nybrovej i nord, Sognevej i vest og Snogegårdsvej mod syd. Trafikalt ligger Mosegårdsparken tæt på motorveje, offentlig transport, grønne områder, offentlige institutioner og indkøb. Blot 4 km fra Lyngby og mindre end 10 km fra København.

Mosegårdsparken blev bygget fra 1944 - 1956 og består i dag af 311 lejemål fordelt på 30 rækkehuse og 281 lejligheder, alle med adressen Stolpehøj. Mellem bygningerne er der grønne områder med grillplads, legeplads, bold- og pentanque baner samt parkeringspladser til beboerne. Der er også fælles vaskeri og selskabslokaler. Den daglige drift og vedligeholdelse varetages af ejendomskontoret i samarbejde med administrationsselskabet KAB.

Bygningernes alder viser sig nu tydeligere og tydeligere og derfor arbejdes der med planer for en større renovering og modernisering af boligerne og udendørsarealerne - en helhedsplan.

Her på hjemmesiden finder du en lang række praktiske informationer om det at være beboer i Mosegårdsparken - klik på de enkelte menupunkter - og find netop den information, du leder efter.

Du kan også skrive til afdelingsbestyrelsen på info@mosegaardsparken.com. Almindelig post kan stadig afleveres i postkassen på vaskeriet.

Endnu engang velkommen!

AfdelingsbestyrelsenFN'S Verdenmål for bæredygtig udvikling

Find Mosegårdsparken

nach oben